Kolory Herbaty

Blog o herbacie, ziołach i czymś jeszcze.

▼
3 marca 2017

Czas parzenia, a dokładnie jego odmierzanie.

›
Skąd taki temat? W sumie z wykluł się w mojej głowie dość niedawno. Człowiek zafascynowany nową technologią, czas parzenia odmierzał n...
15 komentarzy:

Bezimienny Oolong Pana Shibamoto

›
Na wstępie chciałbym wszystkim blogerkom i blogerom życzyć rychłego potomstwa. Będąc rodzicem docenia człowiek każdą wolną chwilę a d...
4 komentarze:
15 stycznia 2017

Colon Completo - paragwajska ziołówka jak żadna inna

›
Oj dawno nas tu nie było. Może to się wkrótce zmieni. A dzisiaj chcę Was poczęstować jedną z ciekawszych yerb ziołowych jaką w ogóle pił...
6 komentarzy:
27 października 2016

Herbata Lord Grey od TET

›
Czarna herbata z olejkiem z bergamotki, niby z dodatkiem, a jednak klasyka gatunku. Osobiście nie przepadam za herbatami aromatyzowa...
10 komentarzy:
18 października 2016

[Przepis]: Marlenka - czeskie ciasto

›
Gdy pracowałam w herbaciarni (tak, to stamtąd wyniosłam zamiłowanie do herbaty), na życzenie klienta podawaliśmy miodownik Marlenka. Ter...
1 komentarz:
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer

Współtwórcy

  • Unknown
  • Unknown
Obsługiwane przez usługę Blogger.